Mieszkanie w stylu nowoczesnym/eklektycznym

Kawalerka zlokalizowana na Warszawskim Bemowie przeszła rewolucję układu funkcjonalnego. Ściana działowa pomiędzy salonem a kuchnią została wyburzona, aby stworzyć jedną, spójną, dużą przestrzeń, która zawiera wiele funkcji ważnych dla inwestora. Mieszkanie zaprojektowane zostało w stylu nowoczesnym z kilkoma elementami pozornie niepasującymi do całości. Charakteru wnętrzu nadaje ściana z gipsową sztukaterią w towarzystwie ściany betonowej.
Czarne, duże, wyraziste lampy i płytki imitujące płytę wiórową nadają industrialnego wyglądu. Całość ocieplona została jasnym, poszarzałym drewnem w postaci paneli podłogowych, blatu kuchennego i płyty pomiędzy szafkami kuchennymi. Mimo iż kolorystyka utrzymana jest w bieli i skali szarości, mieszkanie nadal pozostaje przytulne, przez zastosowanie tkanin w dekoracjach okiennych i miękkich poduchach narożnika.